ДАТА ПУБЛІКАЦІЇ: 2024-05-17

ВСЕ ДЛЯ РЕМОНТУ КОЛІСНИХ ПІДШИПНИКІВ

Колісні підшипники передають крутний момент на колеса та забезпечують їх плавний хід. Вони мають важливе значення для безпеки транспортного засобу, оскільки на них спирається вся маса автомобіля, а також діють потужні осьові й радіальні силі.

Як партнер у розробці та серійний постачальник для провідних виробників автомобілів, Schaeffler використовує більш ніж 135-річний досвід і винаходи свого бренду FAG. Як експерт з шасі також передає це ноу-хау незалежному ринку післяпродажного обслуговування та дозволяє автомайстерням виконувати професійний ремонт завдяки широкому асортименту продукції.

Все від одного постачальника

Маючи 1000 артикулів FAG WheelSet, Schaeffler пропонує правильне рішення майже для кожного випадку ремонту та дозволяє своїм партнерам вести ефективний бізнес.

Завдяки ретельно підібраному асортименту мінімізується місце на складі, необхідне для зберігання підшипників.

Читайте також: LuK RepSet 2CT: УНІКАЛЬНЕ РІШЕННЯ ДЛЯ РЕМОНТУ ПОДВІЙНОГО ЗЧЕПЛЕННЯ


Заміна підшипника колеса – це легко

Професійна заміна підшипника колеса завжди передбачає заміну супутніх деталей.

Пошук відповідних аксесуарів часто займає багато часу для СТО. З цієї причини FAG WheelSet від Schaeffler вже містить саме ті аксесуари, які виробник транспортного засобу вказав для ремонту. Часто навіть більше, якщо експерти Schaeffler вважають це за потрібне. Це економить час при оформленні замовлення, а також гарантує безпеку під час ремонту. Той факт, що болти, гайки та всі інші деталі оптимально підібрані для відповідного підшипника колеса та окремого автомобіля, також забезпечує особливо тривалий термін служби нових деталей.

Детальніше про переваги для СТО






Видатна якість у всіх галузях

Як міжнародний постачальник автомобільної та промислової продукції, Schaeffler демонструє найвищу якість і вагомий технічний досвід.

Традиційний бренд FAG демонструє унікальні винаходи понад 135 років – також у галузі промислового застосування, наприклад, в аерокосмічній галузі, залізничному транспорті чи будівництві мостів.

Завдячуючи технічним інноваціям, бренд FAG є історично рушійною силою на ринку колісних підшипників. Дізнайтеся більше про різноманітні технології за минулі роки та зазирніть у майбутнє.

Завантажити додатковий матеріал

Inter Cars Ukraine є офіційним дистрибутором продукції Schaeffler. Тож замовити комплект для ремонту колісних підшипників ви можете через наш E-Catalog!