ДАТА ПУБЛІКАЦІЇ: 2018-08-27

ВИЇЗНА КОНФЕРЕНЦІЯ ВІД BILSTEIN GROUP

10 серпня 2018 року компанія bilstein group провела виїзну конференцію «Бренди bilstein group на українському ринку автозапчастин - febi, SWAG, Blue Print». Конференція проводилась в заміському готельному комплексі «Чудодієво».

На конференцію були запрошені представники найбільших імпортерів і дистриб'юторів автозапчастин України: AD Autotechnics Ukraine, ASG, Автотрейд, InterCars Ukraine, Elit Ukraine, Омега-Автопоставка, Автолідер, Владислав, BusMarket, Спец-автотехніка-М, Юник Трейд .

З боку bilstein group в конференції брали участь Віктор Суппес (Viktor Suppes), Sales & Marketing Director регіон Україна і Кавказ; Торстен Беренс (Thorsten Berens), провідний Продакт Менеджер; Торстен Маасен (Thorsten Maassen), провідний Продакт Менеджер, а також персонал українського офісу bilstein group.

В ході конференції представники bilstein group провели гостям серію презентацій про продуктовий асортимент автомобільних запчастин брендів bilstein group - febi, SWAG, Blue Print ...

... розповіли про новинки асортименту, детально ознайомили учасників з асортиментом технічних рідин febi і SWAG, а також відповіли на всі питання, які виникли в ході конференції.

А після конференції всі учасники були запрошені на дружню вечерю, яка пройшла в легкій та невимушеній атмосфері, іншими словами - нудно не було нікому!

«Авто Трейд Компані висловлює свою подяку за можливість відвідати настільки чудову і цікаву подію - конференцію, яка проводилася 10 серпня 2018 року компанією bilstein group. Співробітники Авто Трейд Компані отримали важливу професійну інформацію і прекрасний досвід, поспілкувалися з колегами з центрального офісу bilstein group з Німеччини та Києва. Бажаємо, щоб і надалі bilstein group проводила більше подібних заходів. »

Авто Трейд Компані

«Величезна подяка за корисно і приємно проведений час в компанії цікавих людей і справжніх професіоналів.»

ТОВ «ТПК« ОМЕГА-АВТОПОСТАВКА »

«Дякуємо колективу bilstein group за організацію такого значущого заходу для професіоналів. Хотів би відзначити високий рівень організації, якісний склад учасників, професійний підхід до справи, дуже насичену і цікаву програму. Бажаємо подальших успіхів і нових досягнень! »

BusMarket Group