ДАТА ПУБЛІКАЦІЇ: 2024-06-25

SKF І EPWR – РАЗОМ У ГОНОЧНОМУ СЕЗОНІ STCC


Сезон Scandinavian Touring Car Championship (STCC) 2024 року, який розпочався  8 червня в Гетеборзі та завершиться 21 вересня в Манторп Парк, став 14-м сезоном чемпіонату та першим сезоном, у якому будуть представлені нові повністю електричні туристичні автомобілі, створені відповідно до специфікацій, спеціально розроблених для чемпіонату. І це значний крок до сталого автоспорту.

SKF, провідний постачальник у різних сферах автоспорту та партнер таких чемпіонатів, як Формула-1 і NASCAR, разом із EPWR, частиною PWR Group, активно готувався до старту STCC, на якому представлено нові електромобілі.

  • «Ми раді внести свій досвід у електричні туристичні автомобілі EPWR, демонструючи нашу відданість просуванню екологічно чистих мобільних рішень. Продукти та рішення, які надає SKF, розроблені не лише для підвищення продуктивності транспортних засобів EPWR, а й для просування програми сталого розвитку в автоспорті», – заявив  Philipp Herlein, керівник глобального ринку післяпродажного обслуговування автомобілів SKF.

EPWR виготовила та випустила 12 повністю електричних гоночних автомобілів для всіх команд, які беруть участь у 14-му сезоні STCC. Ці автомобілі оснащені кількома ключовими продуктами та рішеннями від SKF, що демонструє прихильність компанії до екологічного автоспорту.

  • «SKF пишається шведською спадщиною передових технологій як в автомобільній промисловості, так і в мотоспорті, і ми дуже раді мати їх у якості партнера, щоб продовжувати рухатися до стабільного майбутнього в спорті. Ефективність і надійність продуктів SKF просуває гоночні автомобілі EPWR на крок уперед, забезпечуючи ключову частину нашої роботи – з обмеження впливу на навколишнє середовище без шкоди для якості», – говорить Micke Jansson, генеральний директор PWR Group.

У рамках концепції EPWR основна увага приділяється використанню оригінальних шасі та перетворенню їх у високопродуктивні гоночні автомобілі за допомогою інноваційних процесів переробки та оновлення. Ці транспортні засоби представляють значний прогрес в еволюції перегонів, причому EPWR є лідером, заклавши основу для першої у світі повністю електричної серії перегонів для туристичних автомобілів у співпраці з STCC. Швидкий розвиток електромобілів розсуває кордони, як ніколи раніше, особливо на гоночних треках, де автомобілі проходять суворі випробування.

SKF – шведська інтернаціональна машинобудівна компанія, найбільший у світі виробник підшипників та систем змащування.

Придбати деталі SKF можна через E-Catalog Inter Cars Ukraine.