ДАТА ПУБЛІКАЦІЇ: 2024-08-12

РІВНЕ: ЧИЯ ВІДВАГА, ТОГО Й ПЕРЕМОГА

Погляньте на ці чудові фото! Так тепер виглядає Inter Cars Ukraine в Рівному!

Можемо без перебільшення сказати, що для Рівненської філії ICU почалася нова епоха: наприкінці липня філія змінила місце розташування, переїхавши в нове, просторе, а головне – нарешті власне приміщення.

За 17 років діяльності для наших колег-рівнян це вже третій переїзд. На момент заснування філії у 2007 році вона являла собою невеличку локацію на 330 квадратів. Сьогодні це красива двоповерхова будівля площею 1800 кв. м, в якій вистачить місця на всі потреби і робочі процеси.

Війна не знизила планку в роботі Inter Cars Ukraine, навпаки – всі ми зараз маємо працювати в рази краще, щоб мати змогу допомагати війську. Місією компанії завжди було надання послуг найвищої якості. Тож незалежно від зовнішніх обставин маємо будувати роботу так, щоб гарантувати максимально зручний сервіс для клієнтів.

Нове приміщення якраз і дасть змогу філії забезпечити високий рівень обслуговування наших партнерів-СТО, а також роздрібних покупців у Рівному та області.

Будувати чи не будувати?

Найскладніше завдання керівника – це прийняти зважене рішення, попередньо виклавши для себе аргументи “за” і “проти”. Для цього потрібно мати внутрішню впевненість, що базується на цифрах і фактах, аналітиці, успішному досвіді проживання криз та різних складних ситуацій.

Таких ситуацій у Віталія Шевчука, керівника групи філій ICU, за період роботи було немало, та й досвіду управління йому не позичати. А ще за освітою він інженер-будівельник! Думаємо, усе це і допомогло йому створити для своєї філії Дім мрії.

  • «Перед нами стояв вибір – або шукати нове приміщення для оренди, або будувати своє. Тому що попередня локація вже не відповідала нашим потребам – на ній було занадто мало місця для всіх сьогоднішніх процесів, які впроваджує Inter Cars Ukraine.

Нові інструменти роботи вимагають більшої площі, і на старому місці ми просто б не змогли працювати на тому рівні, який сьогодні ставиться перед усіма філіями ICU».

Зокрема в старому приміщенні Рівненської філії не було можливості повною мірою запровадити систему ІС Driver, призначену для поліпшення організації та контролю процесів, пов’язаних з доставкою замовлень до клієнта.

Тож минулого року було прийнято сміливе рішення про придбання власного приміщення. На капітальний ремонт будівлі і обладнання її фактично з нуля пішло 9 місяців, а ще – величезна кількість зусиль усієї рівненської команди!

Віталій із вдячністю відзначив велику роль директора філії Андрія Мирона і керівника відділу логістики Валерія Ніколаєва в організації ремонту й переїзду. Робота просто кипіла – на об’єкті одночасно працювало кілька бригад, до 30 людей на різних ділянках!

Промислова підлога для складу, зовнішня парковка, викладена бруківкою, облаштування офісу – найбільш затратні роботи вже позаду. Чотири дні тривав сам переїзд, в якому брали участь усі співробітники.

  • «Переїжджали всім нашим великим колективом. Працювали дружно, разом, понаднормово, щоб швидше відкритися на новому місці, не втрачати час – щоб клієнтам було зручно. Велика подяка за це всім нашим працівникам!»

Які переваги нового приміщення?

Велика площа складування, котра більш як удвічі перевищує ту, що була на попередньому місці (!), відкриває нові можливості для філії.

Але головні зручності орієнтовані на клієнтів: вигідне місце розташування, велика парковка і основне – більше місця для організації збору та видачі замовлень.

Віталій розповідає:

  • «Раніше ми були на виїзді з Рівного, в промзоні, добиратися до нас за товаром було не дуже зручно. Тепер ми розташовані в населеній частині міста, сюди йде більше транспорту, краще добиратися, легше паркуватися.

Ми ще тільки тиждень як працюємо на новому місці, а вже отримали багато позитивних відгуків. Клієнтам тут подобається.

У старому приміщенні ми були обмежені площею. Зараз у нас є запас, куди складати товар. Тут зручніший офіс – його зроблено із врахуванням попереднього досвіду. Гарні умови праці мотивують людей працювати ефективніше».

Подяка за меценатство

Окрасою офісу є стильний спортивний мотоцикл, встановлений у холі філії. Це подарунок від організаторів змагань зі спідвею як подяка за підтримку.

Річ у тім, що Рівненська філія вже більше десяти років активно підтримує спідвейний спорт. Він практично зникав в Україні, бо держава його не розвивала. І якби Віталій Шевчук та його філія не підставили своє плече, наші спортсмени-спідвеїсти не змогли б утримати свою базу.

Наразі в Україні планується змагання зі спідвею – на День Незалежності, і не в останню чергу – завдяки спонсорській допомозі Рівненської філії Inter Cars Ukraine.

Розвиток за будь-яких умов

Треба віддати належне позиції і сміливості Віталія Шевчука, який обрав стратегію розвитку у складних умовах у країні. Доки хтось лише мріє, очікує, вагається, Віталій діє:

  • «Незважаючи на зовнішні фактори, треба рухатися вперед, не зупинятися. Крім того, в роботі знаходиш спасіння – немає часу на негативні думки. Коли поринаєш у відповідальне заняття, легше справлятися з моральними навантаженнями.

Для нас цей переїзд – великий прогрес і позитив для всього колективу».

На запитання, чи задоволений він новим приміщенням, Віталій Шевчук відповів:

  • «У мене зараз змішані відчуття. Звісно, я радію тому, що ми зробили, але водночас ще немає повного задоволення результатом. Щось поки не дороблено, щось зроблено не так, як хотілося, щось треба переробити-змінити, щось докупити. Словом, роботи ще вистачає».
На наше прохання переїзд Рівненської філії прокоментував комерційний директор Inter Cars Ukraine Владислав Бугра:

«Це важлива подія для всього Inter Cars Ukraine. Дії, орієнтовані на розвиток компанії, на майбутнє компанії, завжди заслуговують на повагу, а надто зараз — враховуючи, що все це відбувається в умовах повномасштабної війни.

Віталію Шевчуку вистачило відваги інвестувати в розвиток попри складні обставини. Його старання покращити роботу, щоб наш бізнес працював і ми могли задовольняти вимоги клієнта на найвищому рівні, варте найвищої оцінки. Це стратегічне мислення».

***

Ми вітаємо Рівненську філію з переїздом у власний дім. Бажаємо на новому місці невпинного розвитку, сміливих ідей, натхнення і оптимізму!

ВІРИМО, МОЖЕМО, ПЕРЕМОЖЕМО!

Ірина Чубко