ДАТА ПУБЛІКАЦІЇ: 2023-07-17

ПИЛЬОВИКИ МАЮТЬ СЛУЖИТИ ДОВГО: НОВІ ПИЛОЗАХИСНІ ЧОХЛИ MOOG

Наші партнери – компанія DRiV – знайомлять із «апгрейдом» свого продукту: пильовики, виготовлені з термопластичного поліуретану, захищають з’єднання вдвічі довше, ніж пильовики з хлоропренового каучуку.

Безпечніше та довговічніше. Без компромісу

Нові пильовики MOOG з термопластичного поліуретану (ТПУ) з металевими кільцями захищають шарніри рульового управління і підвіски від води та забруднень майже вдвічі довше, ніж стандартні хлоропренові пильовики.

Обираючи MOOG, ви робите ремонт вузлів рульового управління та підвіски безпечнішим, а його результати – довговічнішими.

Посилений захист для максимальної довговічності

Деталі рульового управління та підвіски, такі як кульові шарніри, тяги стабілізатора, наконечники рульових тяг та зібрані вузли, а також поперечні важелі підвіски, зазвичай мають пильовики, виготовлені з хлоропренового каучуку.

Пилозахисні чохли з хлоропренового каучуку, як правило, вразливі до впливу елементів, вихлопних газів і хімічних речовин, і тому з часом стають крихкими і рвуться.

Розірвані пильовики не захищають з’єднання від впливу вологи та бруду, що призведе до корозії та прискореного зносу.


Рис. 1

Компанія MOOG знайшла рішення цієї проблеми, розробивши пилозахисні чохли, виготовлені з термопластичного поліуретану (ТПУ), які мають високу стійкість до погодних умов, механічних навантажень і хімічних речовин.


Рис. 2

На додаток до цього MOOG також використовує металеві ущільнювальні кільця, щоб міцно утримувати пилозахисний чохол на місці.


Рис. 3


Рис. 4

Новий продукт має кращу стійкість до хімічних речовин – гальмівного пилу, масла, палива, дорожньої солі, агресивних засобів для чищення автомобілів і коліс.

  • «Пилозахисні чохли MOOG з термопластичного поліуретану (ТПУ) із металевими ущільнювальними кільцями забезпечують міцнішу герметизацію, захищаючии з’єднання до 2 разів довше».

Роббі Де Мур, керівник відділу деталей рульового управління та підвіски, EMEA

Дізнайтеся більше про продукти MOOG на сайті:https://www.moogparts.com.ua/uk/