ДАТА ПУБЛІКАЦІЇ: 2022-12-15

INTER СARS UKRAINE РОЗШИРЮЄ АСОРТИМЕНТ ЗАПЧАСТИН ДЛЯ ТЕХНІКИ JCB

З осені 2022 року Inter Сars Ukraine додала до свого асортименту деталі для техніки JCB – спецтехніки для будівництва і застосування в промисловості.

Сьогодні в Україні, в умовах війни, ця техніка набула важливого значення, оскільки постійно доводиться розчищати завали і відновлювати зруйновані ворогом об’єкти. Тому Inter Сars Ukraine активно розширює асортимент запчастин для техніки JCB, аби максимально задовольнити потреби в її ремонті.

Наразі вже замовили нові позиції, і скоро вони з’являться на наших складах. Ознайомитися з НОВИНАМИ АСОРТИМЕНТУ для техніки JCB можна з брошури, що прикріплена у pdf-файлі нижче.

ПРО ВИРОБНИКА

JCB, або J.C. Bamford Excavators Limited, – це британська багатонаціональна корпорація, заснована ще в 1945 році і яка сьогодні є третім за величиною у світі виробником будівельного обладнання.

JCB виготовляє понад 300 видів машин, у тому числі екскаватори, трактори та дизельні двигуни. Проте в більшості техніка JCB – це різні варіанти екскаватора-навантажувача, включаючи варіанти на гусеничному або колісному ходу, компактні, великогабаритні та інші варіанти, призначені для транспортування та переміщення вантажів.

Сьогодні JCB має 18 заводів по всьому світу: в Азії, Європі, Північній та Південній Америці. Техніка  JCB продається в більш ніж 150 країнах.

Позиції з брошури уже в замовленні, тож з нетерпінням чекаємо на їхню появу в Україні. Асортимент запчастин буде поповнюватися – слідкуйте за нашими новинами.

Слідкуйте, замовляйте, купуйте!