ДАТА ПУБЛІКАЦІЇ: 2024-06-14

ГАЛЬМІВНІ КОЛОДКИ FERODO З ТЕХНОЛОГІЄЮ FUSE+

Для ефективності та комфорту гальмування

Компанія FERODO у 1922 році стала першим постачальником фрикційних накладок першої збірки (OE) для автомобілів масового виробництва, у 1956 році винайшла дискову гальмівну колодку, а у 2021 році представила ще одну інновацію: гальмівні колодки з технологією Fuse+, перші колодки, які подолали розрив між ефективністю гальмування та неперевершеним комфортом.

Колодки з низьким вмістом сталі (low steel) або NAO? Більше не потрібно вибирати, новітні гальмівні колодки Ferodo пропонують найкраще з обох технологій.

Розроблені в Технічному центрі FERODO Chapel-en-les-Frith у Великобританії та виготовлені за стандартами OE на заводах FERODO в Європі, гальмівні колодки з технологією Fuse+ виготовлені з нового високотехнологічного фрикційного матеріалу, розробка якого тривала три роки. Він поєднує в собі високі гальмівні характеристики низьколегованих матеріалів з високим рівнем комфорту органічних матеріалів NAO. Фрикційна суміш цих гальмівних колодок містить комбінацію з понад 20 точно підібраних компонентів, що забезпечує неперевершену ефективність гальмування без традиційних недоліків, таких як шум, скорочення терміну служби колодок і дисків або надмірне запилення. Додатковою перевагою колодок Fuse+ є унікальна технологія FERODO Eco Friction з нульовим вмістом міді, яка додатково знижує рівень пилу та викидів на 60 %.

ВІДПОВІДНІСТЬ СТАНДАРТАМ ЯКОСТІ OE

Колодки з технологією Fuse+ – це ще одна яскрава сторінка у 125-річній історії революційних інновацій бренду FERODO, який продовжує свою традицію впровадження оригінальних технологій OE на ринок запчастин. Інженери FERODO продовжують розробляти нові формули матеріалів, дизайни колодок та інші інновації, щоб задовольнити нові потреби світових автовиробників та спеціалістів автомайстерень.

Заповнення прогалин у технології гальмівних колодок також передбачає використання унікальних знань, протоколів тестування та виробничих процесів для виробництва гальмівних колодок оригінальної якості та з чудовими експлуатаційними характеристиками на ринку запчастин.

Tenneco (материнська компанія FERODO) понад 100 років є провідним постачальником оригінального обладнання (OE) та постійно розробляє інноваційні продукти, які добре працюють у різних умовах водіння, незалежно від віку автомобіля. Для споживачів це означає додаткову впевненість у тому, що їхні автомобілі гальмуватимуть безпечно, надійно і тихо. Для механіків — це економія часу та зменшення кількості незадоволених клієнтів, які скаржаться на ефективність гальмування, шум, відчуття педалей та/або пил.

Читайте також: ГАЛЬМІВНІ КОЛОДКИ БЕЗ МІДІ ДЛЯ КОМЕРЦІЙНИХ АВТОМОБІЛІВ


ЗРОСТАННЯ ПРОПОЗИЦІЇ

Гальмівні колодки FERODO з технологією Fuse+ охоплюють 70 найменувань для 59,7 мільйона автомобілів. Кожна гальмівна колодка поставляється в комплекті з усіма необхідними аксесуарами для швидкого та легкого встановлення. Якщо вони ще не доступні для вашого автомобіля, не хвилюйтеся — асортимент гальмівних колодок FERODO Fuse+ продовжуватиме розширюватися, щоб задовольнити потреби ринку.

ЗАХИСТИ «СИСТЕМУ»

Гальмівні колодки — одна з найбільш часто замінюваних деталей автомобіля. Однак ефективність гальмівних колодок залежить від багатьох інших точно спроєктованих компонентів. Наприклад, сучасна гальмівна система складається з колодок, дисків, головного циліндра, гальмівних магістралей, рідини, супортів та поршнів, модуля управління антиблокувальною системою (ABS), датчиків швидкості обертання коліс і багато іншого. Багато з цих компонентів розроблені так, щоб ідеально взаємодіяти між собою, якщо встановлені разом.

Для досягнення найкращих результатів гальмівні колодки слід встановлювати разом з гальмівними дисками FERODO. Диски іншого виробника можуть мати значно нижчу якість лиття та механічної обробки, що може негативно вплинути на тепловідведення, термін служби колодок і дисків, відчуття педалі, рівень шуму при роботі та безпеку.

Ще одним недоліком дисків інших виробників можуть бути надто широкі вентиляційні канали, що є наслідком бажання виробників використовувати тонші та дешевші диски. На жаль, такі диски можуть охолоджуватися не так ефективно, як диски FERODO, що потенційно може призвести до втрати ефективності гальмування при підвищенні температури та прискореного зносу колодок. В екстремальних ситуаціях перегрів може навіть призвести до виходу з ладу інших елементів колеса і, в найгіршому випадку, до загоряння колеса або виходу з ладу гальмівної системи.

Тому, навіть якщо дешевший гальмівний диск виглядає як високоякісний продукт, завжди обирайте диски FERODO.

Замовляйте гальмівні колодки Ferodo через наш E-Catalog