ДАТА ПУБЛІКАЦІЇ: 2023-10-10

ГАЛЬМІВНІ КОЛОДКИ BREMBO PRIME: ІДЕАЛЬНИЙ ПАРТНЕР

Brembo S.p.A. — італійський виробник деталей гальмівної системи автомобіля, зокрема для сучасних автомобілів та мотоциклів, що веде свою історію з 1961 року. Компанія має виробничі потужності в країнах Європи, США, Китаї, Мексиці та Бразилії і є постачальником оригінальних запчастин для багатьох виробників автомобілів і мотоциклів. Водночас Brembo є надійним постачальником деталей для афтемаркету, пропонуючи на вторинний ринок значний спектр запасних частин, що покриває понад 96 % усіх транспортних засобів.

Inter Cars Ukraine має у своєму асортименті широкий вибір продукції Brembo, щоб задовольнити різноманітні запити наших клієнтів.

Сильні сторони, які вирізняють асортиментBrembo

Гальмівні колодки Brembo  – це максимальна безпека при гальмуванні завдяки абсолютному контролю всіх етапів виробництва.

Усі етапи виробництва гальмівних колодок Brembo (від досліджень і розробок – до випробувань) проходять із дотриманням світових стандартів.

Завдяки вибору компонентів фрикційної суміші та ретельній механічній обробці гальмівні колодки Brembo гарантують оптимальну ефективність навіть у найжорсткіших умовах для різних типів транспортних засобів (великовантажні автомобілі, автобуси, причепи, сідельні тягачі з причепами) та умов експлуатації.

Продукти Brembo

Ефективність і комфорт у гальмуванні забезпечують гальмівні колодки Brembo Prime і Brembo Ceramic Prime.

Особливості Brembo Prime

  • За будь-яких умов – найкоротший гальмівний шлях, найкраща продуктивність
  • Широкий вибір аксесуарів і комплектів для монтажу забезпечують безпроблемне встановлення колодок
  • Омологація ECE-R90. Технічний склад відповідає вимогам до OE деталей
  • Застосування передових рішень, запатентованих Brembo, для мінімізації шуму і вібрації

Особливості Brembo Prime Ceramic

  • Максимальний комфорт водіння
  • Знижений знос та низький рівень викидів пилу, що обумовлюють і меншу потребу в обслуговуванні
  • Сучасні фрикційні матеріали, що відповідають найсуворішим екологічним стандартам
  • Без міді

Швидка та безпечна заміна гальмівних колодок

Brembo надає повний набір аксесуарів для полегшення встановлення і підвищення продуктивності й комфорту гальмівної системи. Також Brembo виготовляє спрямовані колодки, які вказують правильну сторону для встановлення деталі, що підвищує комфорт і продуктивність, а також зменшує зношення колодок.

Колодки та диски Brembo Prime для комерційного транспорту

Brembo пропонує повний асортимент стандартних гальмівних дисків, а також дисків, виконаних за технологією Co-cast, для комерційних транспортних засобів.

Ці диски мають передові технічні характеристики:

  • Чудова механічна стійкість
  • Зниження тепла і запобігання термічним тріщинам
  • Більша безпека
  • Довший термін служби дисків і колодок

Кільцевий диск призначений для обслуговування гальмівних дисків, дозволяючи замінити гальмівну поверхню без заміни всієї втулки.

У комплект дисків входять прокладки, гвинти та металеве кільце для максимально легкої заміни.

2018 року Brembo вперше вивела на ринок автозапчастин ексклюзивний асортимент композитних дисків, виконаних за технологією Co-cast. Диск Co-cast використовується на всіх моделях Mercedes преміум-класу останнього покоління, для яких Brembo вже виробляє оригінальну комплектацію, і характеризується використанням сталевої маточини, сплавленої з гальмівною поверхнею з чавуну з високим вмістом вуглецю.

Ця технологія, окрім забезпечення високої ефективності гальмівної системи, дозволяє знизити масу диска до 15%. Диск Co-cast, повністю взаємозамінний з оригінальним диском, пройшов найсуворіші випробування на стенді та схвалений відповідно до стандартів ECE-R90.

Колодки Brembo Prime для великогабаритних вантажних автомобіля

Ефективність гальмування залежить не тільки від диска, а й безпосередньо від гальмівних колодок. Гальмівні диски та колодки, які використовуються в гальмівних системах Brembo, розроблені для спільної роботи.

Асортимент колодок для пневматичних гальм Brembo складається з 18 різних фрикційних матеріалів, які використовуються для задоволення різних потреб використання. Кожен матеріал складається з приблизно 30 різних компонентів, розроблених для забезпечення продуктивності, необхідної для важкого автомобіля.

Технічні характеристики Brembo Prime:

  • Вибір із 18 різних фрикційних матеріалів для забезпечення відповідності специфічним вимогам кожного автомобіля
  • Кожен матеріал складається з приблизно 30 різних компонентів, розроблених для забезпечення продуктивності, необхідної для важкого транспорту.
  • Вищий коефіцієнт тертя з першого натискання педалі гальма
  • Коротший гальмівний шлях під час обкатки автомобіля
  • Збільшений термін служби гальмівних колодок
  • Надійна фіксація пружини на гальмівній колодці
  • Відсутність ризику повторного використання зношених пружин
  • Швидка та безпечна заміна
  • Розроблено для забезпечення оптимального використання з гальмівними дисками Brembo

Завдяки спеціальному покриттю поверхні гальмівні колодки Brembo гарантують 100-відсоткову ефективність гальмування вже з перших натискань на педаль гальма, що унеможливлює зниження ефективності гальмування після встановлення нових гальмівних колодок та забезпечує скорочення гальмівного шляху під час обкатки автомобіля.

Гальмівні колодки Brembo поставляються з усіма необхідними аксесуарами для швидкої, повної та безпечної заміни компонентів гальмівної системи автомобіля.