ДАТА ПУБЛІКАЦІЇ: 2022-11-21

ДЕТАЛІ ГАЛЬМІВНОЇ СИСТЕМИ ABE: НАЙСУВОРІШІ СТАНДАРТИ ЯКОСТІ

Надійність гальмування в будь-яких умовах має вирішальне значення для безпеки водія. Тут немає місця для компромісів – користувач чекає від гальмівних дисків, гальмівних колодок та інших компонентів таких параметрів, які забезпечують зупинку автомобіля в будь-якій ситуації.

Гальмівні деталі ABE вже багато років користуються визнанням клієнтів Inter Cars у Польщі та Європі. Це пояснюється тим, що вони відповідають очікуванням водіїв, котрі шукають продукт, який забезпечує надійність і безпеку в будь-якій ситуації на дорозі, незалежно від того, базується система на дискових гальмах чи барабанних гальмах з гальмівними колодками.

Уже більше року цей бренд поширюється й набирає популярності і в Україні.

ABE ГАРАНТУЄ, ЩО ПРОДУКЦІЯ, ЯКА ПОСТАВЛЯЄТЬСЯ НА РИНОК, ВІДПОВІДАЄ ВСІМ, НАВІТЬ НАЙСУВОРІШИМ, СТАНДАРТАМ

Кожна деталь в асортименті ABE є гарантією якості та надійності. Починаючи від етапів проєктування та реалізації, на всіх виробничих процесах, бренд дбає про найвищу якість у деталях і завдяки нагляду професійних лабораторій гарантує користувачам контроль якості всіх частин на багатьох рівнях.

INTERMEKO EUROPE: ЄВРОПЕЙСЬКА ЯКІСТЬ

У процесі постійного вдосконалення якості деталей гальм ABE та у співпраці з випробувальною лабораторією Intermeko Europe була створена багаторівнева система забезпечення якості. Вона передбачає:

  • Випробування матеріалів, з яких виготовлено продукт
  • Випробування геометричних параметрів зразків продукції
  • Строгий контроль якості поставок перед продажем
  • RCA-аналіз, тобто дослідження причин зносу деталей гальмівної системи

Висока якість продукції ABE є результатом систематичного контролю якості деталей гальмівної системи перед їх продажем.

Цей контроль передбачає:

  • вимірювання геометричних параметрів, важливих для правильного функціонування окремих частин гальмівної системи;
  • перевірку металографічної структури, що дозволяє виявити небажані домішки та оцінити правильність обробки матеріалу в процесі виробництва;
  • тести на довговічність, важливі для безпеки користувачів автомобіля;
  • випробування тиском, що перевіряє герметичність деталей гальма та їх довговічність;
  • перевірку стабільності коефіцієнта тертя при циклічному гальмуванні при підвищених температурах накладок.

Для отримання правильних параметрів особливо важливо вибрати правильний матеріал для фрикційних компонентів, тому звіти про випробування обговорюються із заводами – для внесення змін і вдосконалення продукції, аби продавалися лише ті деталі, які відповідають суворим стандартам якості.

ЯКІСНІ ГАЛЬМІВНІ ЕЛЕМЕНТИ ОЗНАЧАЮТЬ БЕЗПЕКУ НА ДОРОЗІ

ABE представляє якість, перевірену найкращими технічними інститутами та лабораторіями, що постійно контролюється лабораторією Intermeko Europe. Повторюваність продукції можлива завдяки співпраці із сертифікованими заводами, які гарантують надійність поставки, безпеку та найвищий рівень якості виготовлення.

Обираючи гальмівні запчастини ABE, ви можете бути впевнені, що отримуєте високоякісний продукт, який за правильного використання ніколи не підведе вас на дорозі!

ОБЕРІТЬ ABE PERFOMANCE!

ABE PERFORMANCE – це серія продуктів з поліпшеними параметрами, лінійка гальмівних дисків і колодок для легкових автомобілів та позашляховиків – переважно середнього і преміум-класу.

Це розширення пропозиції ABE з програмами, в яких очікується ще вищий стандарт.

Інженери, які розробляють продукцію ABE, завжди ставлять безпеку та надійність на перше місце, навіть у найважчих умовах. Гальмівна система є одним із тих компонентів транспортного засобу, який не може підвести водія і який повинен відповідати очікуванням у будь-якій ситуації. ABE гарантує надійність і найвищу якість продукції, поставляючи на ринок запчастини, які відповідають усім, навіть найсуворішим європейським стандартам.

ЕФЕКТИВНІСТЬ ABE ВІДПОВІДАЄ ЩЕ ВИЩИМ ВИМОГАМ

Для всіх, хто шукає асортимент з кращими параметрами, ABE підготувала лінійку – ABE Performance. Асортимент ABE PERFORMANCE поступово розширюється новими зразками. У цьому сезоні з’явилося 80 новинок в асортименті гальмівних дисків і 40 нових індексів гальмівних колодок. Загальний асортимент продукції нараховує майже 300 екземплярів гальмівних дисків і 200 індексів колодок.

Індекси гальмівних дисків та автомобілі, на які вони підходять

  • C30325ABE-P –KIA CEED, SOUL; HYUNDAI IX20, I30,
  • C3A033ABE-P – AUDI A4, A5, Q5
  • C4M033ABE-P – MERCEDES VITO, VIANO
  • C3M073ABE-P – MERCEDES C (C204/W204), E (S212/W212)
  • C32198ABE-P – LEXUS ES, NX, RX, TOYOTA HIGHLANER
  • C3V031ABE-P – VOLVO S60, V90, XC40
  • C3Y038ABE-P – M.IN. DOGDE DURANGO; JEEP GRAND CHEROKE IV

Детальний аналіз – гарантія якості

Система багаторазових випробувань, які проходять продукти ABE Performance, гарантує продукцію найвищої якості. Кожна колодка та гальмівний диск мають європейський сертифікат ECE R90, який означає, що вони успішно пройшли процес випробувань, перевірку стандартів у спеціальних сертифікаційних установах.

Усі продукти ABE Performance виробляються на відомих фабриках, які мають сертифікат IATF 16949, який гарантує, що вони виготовлені за суворими стандартами, прийнятими для продукції найвищої якості. Це також забезпечує повторюваність виробництва, яка, своєю чергою, пов’язана з упевненістю, що кожна деталь зі знаком ABE Performance була створена на заводських лініях, які гарантують підтримку критичних характеристик продукту в межах допусків.

Продукція для вимогливих клієнтів

Кожна деталь – незалежно від того, говоримо ми про диски чи про гальмівні колодки – неодноразово перевіряється на всіх етапах виробництва і піддається детальному фінальному тесту за допомогою професійних систем. Усе це робиться для того, щоб кінцевий продукт, який надходить на ринок, не тільки відповідав потребам споживачів, а й насамперед гарантував безпечне та належне використання. ABE Performance означає надійність використання та безпеку під час руху та гальмування, а також гарантію комфортного водіння.

ПЕРЕВАГИ ГАЛЬМІВНИХ ЕЛЕМЕНТІВ ABE PERFOMANCE

Гальмівні диски ABE PERFORMANCE:

  • характеризуються використанням високовуглецевих сплавів сталі, виконаних із застосуванням так званої технології HIGH CARBON, яка поліпшує параметри матеріалу і таким чином гарантує ефективне гальмування при екстремально високих робочих температурах гальмівної системи;
  • мають у комплекті додаткові центрувальні гвинти, які допомагають при заміні та монтуванні дисків;
  • мають спеціальне антикорозійне покриття, яке впливає на зовнішній вигляд та естетику виробу, а також забезпечує готовність до монтажу відразу при вийманні виробу з коробки без необхідності додаткового очищення;
  • мають європейську сертифікацію ECE R90-2 для найновіших застосувань, відповідно до вимог для таких виробів. Це підтверджує найвищу якість продукції та гарантує безпеку водія під час використання.

Гальмівні колодки ABE PERFORMANCE:

  • виготовлені з високоякісних фрикційних сумішей, що гарантують безпеку при гальмуванні автомобіля;
  • мають тришарові шумопоглинальні пластини SHIM (японського виробництва), що впливають на зниження шуму та усунення ефекту «вищання» гальмівних колодок під час гальмування;
  • мають вертикальну борозну та спеціальні нахили, які ефективно збільшують зони відведення пилу під час гальмування та розширюють поверхню відведення тепла. Завдяки цьому гальмування стає ще ефективнішим, а зношений фрикційний матеріал ефективно усувається з поверхні контакту колодки та диска;
  • мають спеціальний шар на фрикційній суміші, що полегшує «притирання» нових колодок після їх заміни;
  • 100 % індексів мають омологацію ECE-R90.

Продукція ABE доступна в торговельній мережі Inter Cars Ukraine.

Перегляньте пропозицію продуктів ABE в електронному каталозі Inter Cars.