На початку грудня торгові представники Inter Cars Ukraine відвідали виробництво мастильних матеріалів та рідин COMMA у Великій Британії.

Завод COMMA розташований у місті Грейвзенд, на північному заході графства Кент у Південно-Східній Англії. До слова, в цьому місті похована Покахонтас, донька індійського вождя, що стала прототипом головної героїні одноіменного мультика від Disney.

Компанія Moove Lubricants Limited – міжнародний виробник і постачальник автомобільних мастильних матеріалів, продуктів автохімії та допоміжних продуктів для догляду за автомобілем. Спеціалізована продукція для різних моделей легкових, легких комерційних і вантажних автомобілів, випущена під маркою Comma, отримала схвалення якості автовиробників і представлена ​​більш ніж на 40 світових ринках.

Заснована в 1965 році як незалежна компанія з виробництва оливи, Comma швидко завоювала завидну репутацію виробника високоякісних продуктів і послуг та продовжує розвиватися, збільшуючи частку своїх продуктів на ринку.

Компанія Inter Cars Ukraine є офіційним дистриб’ютором продукції COMMA.

Під час екскурсії заводом нашій групі продемонстрували всі етапи виробничої лінії, лабораторію контролю якості та резервуари для зберігання готової продукції.

Наприкінці поїздки на представників Inter Cars Ukraine очікував приємний бонус – екскурсія по Лондону, одному з найвеличніших міст Європи, який зустрів нашу групу приємною погодою та різдвяною атмосферою.

Ми дякуємо представникам компанії COMMA за чудову подорож!