ДАТА ПУБЛІКАЦІЇ: 2023-05-10

ПЕРСПЕКТИВНІ ТЕНДЕНЦІЇ АВТОМОБІЛЬНОЇ ГАЛУЗІ

Уміння працювати на перспективу дуже важливе в будь-якій галузі і в автомобільній промисловості зокрема. Провідний виробник фільтрів MANN-FILTER повністю готовий до потреб ринку завтрашнього дня, таких як засоби пересування з нульовим рівнем викидів, а також захист пасажирів від забруднення повітря, і пропонує рішення, необхідні його партнерам.

Що важливого і цікавого для автомобілів з електричним і гібридним приводом пропонує виробник MANN+HUMMEL?

Зміна клімату – одна з головних небезпек, що загрожують людству, і вона потребує негайних дій уже сьогодні. Для досягнення кліматичних цілей Паризької угоди необхідно значно скоротити викиди CO2 легковим транспортом.

Будучи частиною міжнародного бренду MANN+HUMMEL, MANN-FILTER, один із світових лідерів ринку фільтрів із більш ніж 80 підприємствами по всьому світу, використовує відкритий підхід у сфері технологій, щоб надати своїм клієнтам найкращі фільтри для створення засобів пересування з нульовим рівнем викидів.

Щодо цього важливу роль відіграють альтернативні приводи. У засобах пересування завтрашнього дня, безсумнівно, застосовуватимуться різні приводні технології, і рідке паливо ще довго використовуватиметься, наприклад, у легковому транспорті. Таким чином, синтетичне паливо може зробити додатковий внесок у ефективний захист клімату у сфері транспорту. Відповідні рішення для нових завдань у сфері фільтрації вже входять до асортименту продукції MANN-FILTER!

Уже зараз клієнтам пропонується понад 1200 фільтрів від MANN-FILTER для легкових автомобілів та фургонів із електричними силовими установками.

  • MANN-FILTER – це бренд фільтрів преміум-класу на ринку автозапчастин. Фільтри MANN-FILTER у фірмовій жовто-зеленій упаковці, знайомій автолюбителям по всьому світу, постачаються як безпосередньо автовиробникам для конвеєрного складання, так і продаються на вторинному ринку для комплектації легкових і вантажних транспортних засобів, професійної позашляхової та спецтехніки.

Ще однією важливою проблемою є забруднення повітря, яке становить небезпеку для здоров’я людей у всьому світі. MANN-FILTER має широкий асортимент різних повітряних фільтрів салону для захисту пасажирів.

Будучи першопрохідником у сфері біофункціональних повітряних фільтрів салону, компанія продовжує роботу над інноваційними продуктами та новими технологіями в цій галузі. Це єдиний спосіб задовольнити попит, що зростає, на захист від шкідливих газів та небезпечних для здоров’я твердих частинок, і ефективно захистити пасажирів.

Уже сьогодні MANN-FILTER може запропонувати своїм клієнтам широкий спектр рішень для фільтрації. Але, незважаючи на це, компанія має намір і надалі працювати над інноваціями та вдосконалювати свою продукцію. Для вирішення майбутніх завдань експерти MANN+HUMMEL розробляють фільтри, які використовуватимуться у транспортних засобах завтрашнього дня.

Зрештою, клієнти повинні мати можливість у майбутньому покладатися на MANN-FILTER.

MANN-FILTER – бездоганні деталі. Бездоганне обслуговування.

Замовляйте продукцію MANN-FILTER через наш є-каталог.