ДАТА ПУБЛІКАЦІЇ: 2023-01-09

ІНСТРУМЕНТАЛЬНІ ВІЗКИ ДЛЯ КОЖНОЇ АВТОМАЙСТЕРНІ

Пропозиція Inter Cars щодо візків для СТО, або, як їх ще називають – шафок для інструментів, досить багата і постійно розширюється. Нашими брендами професійних інструментів для автомайстерень є HANS, TOPTUL і SONIC.

Ми йдемо назустріч кожному клієнту і розуміємо, що його вибір не завжди такий простий, як може здаватися, адже тут важлива не тільки ціна. Тож на що варто звернути увагу при виборі візка для інструментів?

На запитання відповідає Paweł Kaczmarek, керівник напрямку інструменту HANS у Inter Cars S.A.

Що є найважливішим при виборі візка для інструментів – кількість інструментів, профіль майстерні, наповнення?

Перше, що треба врахувати, – це потреби клієнта і, як то кажуть, можливості його гаманця. Тому ми пропонуємо широкий асортимент моделей – від оснащених основними інструментами, необхідними для роботи в майстерні, до моделей, що містять дуже великі набори інструментів. Цікавим прикладом візка, призначеного для конкретних потреб, є модель Hans GTT520 TRUCK. Цю шафку купують в основному вантажні сервіси, оскільки асортимент інструментів у ній адаптовано саме для їхніх робіт.

Очевидно, що ціна – це ще не все. Ми добре знаємо, що різні візки мають різну конфігурацію, тому порівнювати навіть однакові за ціною товари двох брендів важко. Отже, чим відрізняються візки?

Дійсно, порівнювати їх важко і часто це робити некоректно. Нерідко ми дивимося на кількість інструментів і порівнюємо ціну, і справді важливо, які це інструменти, оскільки це найбільше впливає на кінцеву ціну візка. Крім того, великий вплив на ціну всього набору має сама конструкція шафки. Вони відрізняються не тільки за зовнішнім виглядом, а й за товщиною листів металу, кількістю шухляд, фарбуванням, обробкою, типом напрямних у шухлядах або механізмів закриття. Пропозиція Inter Cars створена з увагою до деталей.

Чи можна порівнювати візки за брендами, як, наприклад, у шинному сегменті, де відомо, що провідні – це Michelin і Continental, а вже потім позиціонуються товари інших виробників?

Ручний інструмент скоріше не пов’язаний із розвитком технологій і експлуатаційних характеристик такою мірою, як, наприклад, шини. Тому в цій товарній категорії немає такого суворого сегментування, як у наведеному вище прикладі шин. Як ми вже згадували раніше, найголовніше – це функціональність візка з урахуванням його вмісту. Однак це не означає, що якість не важлива – вона має велике значення, тому варто купувати інструменти, призначені для професійного використання – це повинно забезпечити довговічність.

Що стосується позиціонування, скажу лише, що незабаром ми заповнимо важливу прогалину та доповнимо пропозицію дешевших візків. Під брендом PROFITOOL дебютує модель 418, яка міститиме спеціальний гаражний інструмент – ключі для зливних пробок, насадки для лямбда-зонда, гумові хомути для шлангів, інструменти для оббивки та цілий ящик інструментів для обслуговування гальмівної системи. Думаю, це буде одна з найцікавіших пропозицій на ринку за дуже доступною ціною.

Чи можна поміняти наповнення візка під час купівлі, якщо клієнту якісь із інструментів не потрібні?

На жаль, це неможливо, тому ми пропонуємо так багато моделей. Якщо замовнику не сподобається створена нами збірка, він може замовити порожній візок і заповнити його на свій вибір, придбавши інструментальні набори, або вибрати модель з базовим набором і доповнити її інструментами на свій вибір.

Робочі будні СТО такі, що через деякий час візки стають некомплектними. Щось губиться в процесі роботи, щось ламається. Чи доступні окремі інструменти для візка, придбаного в Inter Cars, щоб візок можна було легко доповнити?

Так! Крім того, всі візки з аксесуарами, які пропонує Inter Cars, мають перелік інструментів, завдяки якому можна легко та швидко знайти і купити необхідний інструмент. Це стосується всіх брендів, які ми пропонуємо: HANS, TOPTUL і SONIC.

***

Розглянемо докладно кілька пропозицій інструментальних візків.

Візок з інструментами Toptul Pro-Plus GE-32203

Модель містить 322 інструменти і є хітом продажів у мережі Inter Cars.

Візок має два поворотні колеса, а також стабільну ручку, що дозволяє надійно і безпечно переміщувати візок по майстерні. Додатково оснащений полицею для хімії, незамінної у щоденній роботі механіка.

За конструкцією цей візок має вісім шухляд, у семи з яких лежать інструменти.

До набору інструментів входять:

  • Ключі накидні, комбіновані
  • Набір торцевих ключів з посадковим квадратом 1/2, 3/8 і 1/4 дюйма
  • Викрутки Phillips і Torx
  • Насадки-адаптери
  • Насадки ударні
  • Плоскогубці універсальні
  • Щипці для стопорних кілець
  • Молоток, пробійник, виколотки та зубила

Інструменти розміщені в спеціально профільованих пінопластових вставках, додатково покритих шаром вуглецевого волокна. Водовідштовхувальні властивості шару дають можливість зберігати вставки в чистоті.

Кожне місце у вставці підписане. І це зручно: інструменти завжди повернуться на своє місце!

Про безпеку користувача дбає система блокування, яка дозволяє відкривати лише одну шухляду в конкретний момент, що унеможливлює перевертання візка.

Після завершення роботи можна все замкнути завдяки центральному замку.

Побачити візок Toptul Pro-Plus GE-32203 можна на відео.

Візок з інструментами Hans 9918HQ-GTT450

Ця розкішна модель, укомплектована 450 інструментами.

Усередині візка маємо старанно підібраний комплект: 450 інструментів, необхідних кожному механікові, посортованих у практичних модулях, виконаних з двоколірного пінопласту EVA.

Знайдемо тут:

  • Ключі торцеві півдюймові, 3/8 дюйма й 1/4 дюйма
  • Широкий вибір ключів накидних і комбінованих, шарнірних і з тріскачкою
  • Набір викруток
  • Широкий вибір щипців, насадок-адаптерів і ключів ріжково-накидних
  • Пробійники, напильники, молотки
  • Великий набір ударних насадок, яких часто бракує в майстернях, котрі використовують ударні ключі

Побачити візок з інструментами Hans 9918HQ-GTT450 можна на відео на нашому каналі YouTube.

Візок з інструментами S12 SonicTools

Це великий, широкий і дуже солідний візок, що вміщує 485 інструментів. Завдяки цьому він є бестселером продажу.

Завдяки багатій комплектації цей візок – ідеальне рішення для професійного механіка!

Незважаючи на розміри, він дуже легкий у маневруванні. Великі колеса дають можливість переміщати візок по будь-якій поверхні майстерні.

S12 має вісім шухляд: сім вузьких і одну широку. Додатково кожна шухляда обладнана спеціальною системою підшипників, завдяки якій шухляди відкриваються повністю, надаючи легкий доступ до інструментів.

Додатково з боків шафка захищена пластиком, а верхня частина шафки виконана з нержавіючої сталі, що гарантує тривалий термін служби.

Розміри візка – 1030 мм у ширину, 1035 мм у висоту, глибина шафки – 532 мм.

Нагадаю, що за конструкцією шафка складається з восьми шухляд, в яких знайдемо:

  • Набір із 32 викруток
  • Набір насадок 1/4 дюйма, а також 3/8, плюс тріскачки і ключ динамометричний
  • Набір насадок: короткі, довгі, адаптери і тріскачки. А також ключ динамометричний на пів дюйма. Разом це становить 84 інструменти.
  • Набір ключів кільцевих, гнутих, комбінованих, з тріскачками, а також накидні ключі. Разом – 53 штуки.
  • Щипці, ріжучі та вимірювальні інструменти – загалом 22 позиції.
  • Набір ключів Hex і Torx з ручкою, набір напильників – ще 42 інструменти.
  • І на останок – зубила, молотки та пробійники.

Побачити візок з інструментами S12 SonicTools можна на відео.

Для отримання додаткових комерційних пропозицій контактуйте з філіями Inter Cars Ukraine або скористайтеся  е-каталогом.