ДАТА ПУБЛІКАЦІЇ: 2023-02-13

MOTOINTEGRATOR – КОРИСНО ДЛЯ СТО, ЗРУЧНО ДЛЯ ВОДІЯ

Минулого року в Україні запрацював сайт Motointegrator.com – заснована компанією Inter Cars онлайн-платформа, яка поєднує власників автомобілів з автосервісами. У нашій країні цей проєкт наразі проходить фазу становлення, проте має амбітну мету – стати найбільшою базою СТО в Україні та найвідвідуванішим сайтом пошуку майстерень серед водіїв.

Ми знаємо, що це можливо, і наша впевненість підкріплюється 10-річним досвідом функціонування цього ресурсу в міжнародних масштабах, адже Motointegrator працює ще в 12 країнах. Скажімо, в Польщі на цій платформі сьогодні зареєстровано понад 13 000 автосервісів, а відвідуваність сайту становить більше 600 000 разів на місяць.

Хочемо розповісти про широкі можливості ресурсу Motointegrator.com – чому цей сайт корисний і для автосервісів, і для водіїв.

MOTOINTEGRATOR І СТО

Чим керуються клієнти при виборі автомайстерні і що найбільшою мірою впливає на їхню задоволеність сервісом? У 2021 році Motointegrator.com провів опитування і з’ясував, що задоволеність клієнтів після візиту найбільше залежить від якості наданих послуг, а найважливішим фактором, що впливає на вибір водієм тієї чи іншої СТО, є відгуки в Інтернеті. Останніми роками навіть думки друзів і рідних не відіграють такої ролі, як коментарі користувачів.

Тому сайт Motointegrator.com можна вважати ідеальним інструментом для просування автосервісу. Зі створенням візитної картки на цій платформі автомайстерні отримують ефективну рекламу і, отже, стають помітнішими в Інтернеті,  а це означає, що водіям їх легше знайти.

Як працює Motointegrator.com?

  • Профіль СТО

Зареєструвавшись на цьому сайті, автосервіс може легко створити власний профіль, де буде вказано його назву, контактні дані, місце розташування, години роботи, короткий опис, спеціалізацію, види послуг та робіт, їх вартість. Гарну візуалізацію профілю забезпечують фото майстерні.

Таким чином, на сайті формується база СТО, в яку може зайти будь-який водій чи автовласник і де можна підшукати той сервіс, який найбільше підходить за геолокацією та іншими характеристиками.

  • Запис

Знайшовши потрібну СТО, клієнт здійснює онлайн-запис на цій же платформі. Автосервіс отримує інформацію про нове замовлення через електронну пошту та за допомогою смс-повідомлення і надсилає клієнтові підтвердження.

  • Відгуки

Після візиту платформа пропонує клієнту залишити відгук. Саме реальні коментарі клієнтів, а також якісне заповнення профілю на сайті формують рейтинг СТО.

Відгуки задоволених відвідувачів роблять майстерню більш надійною та привабливою для нового клієнта. А що як користувач лишає не зовсім позитивний коментар?

Власнику автосервісу не варто переживати, якщо серед багатьох хороших відгуків знайдеться один негативний. Протягом 5 днів з моменту отримання відгуку клієнта у СТО є можливість додати на сайті свій коментар. І те, якою буде ця відповідь, може зіграти на користь сервісу.

Порада власнику СТО: сприймайте негативну думку не як несприятливий фактор, а як можливість показати іншим клієнтам, що ви хочете вирішити справу і не уникаєте складних тем. Ваша відповідь часто буде важливішою за сам відгук.

Позиціонування

Платформа Motointegrator – це винятково зручне рішення для автосервісу, адже далеко не всі СТО мають власний сайт чи сторінку в соцмережах: іноді невеликим станціям невигідно витрачати на це час і кошти. Тож Motointegrator.com дає всім автомайстерням реальну можливість (без додаткових інвестицій у власний сайт!) забезпечити й посилити свою видимість у всесвітній мережі, що сприяє зростанню кількості клієнтів.

  • ,, Завдяки підтримці Inter Cars автосервісам більше не потрібно користуватися допомогою рекламних агентств, витрачати час і гроші на співпрацю з ними. Все, що їм потрібно зробити, – це зареєструвати свою майстерню на Motointegrator.com, і ми здійснимо маркетинг за них», – говорить Войцех Тварог, член правління Inter Cars S.A.

Автосервіс самостійно  додає у свій профіль на сайті прайс-лист послуг та створює власні акції для клієнтів – Motointegrator має для цього зручний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс.

Отже, що дає Motointegrator автосервісу?

  • Можливість створення якісного профілю свого автосервісу.
  • Канал для просування та реклами свого бізнесу в Інтернеті.
  • Зручну комунікацію з клієнтами онлайн, швидке опрацювання заявок на обслуговування.
  • Реальні відгуки клієнтів про автосервіс.

MOTOINTEGRATOR І АВТОВЛАСНИК

Обрати надійну СТО – справа, відповідальна для будь-якого водія. Навіть якщо автовласник вже має перевірений автосервіс, в який постійно звертається, однак часом виникають якісь питання, котрі потребують залучення до ремонту інших фахівців, і проблема вибору знову актуалізується. А що, як поломка виникла в дорозі, в незнайомому місті чи селі? Де шукати майстерню?

Ось для всіх цих випадків і існує сайт Motointegrator.com, зареєструвавшись на якому, водій отримує доступ до бази станцій технічного обслуговування. На ній він – ознайомившись зі створеними профілями, визначеними рейтингами і залишеними відгуками – може знайти ту СТО, яка відповідає його запитам.

Легкий пошук СТО

Платформа адаптована до мобільних пристроїв, тож користуватися нею можна в дорозі, за межами дому чи офісу, а запис онлайн економить час користувача.

  • Шукати СТОна сайті – легко і просто, завдяки різним фільтрам (за місцем розташування, видами робіт, ціною тощо).
  • Створити заявку на обслуговування – справа кількох хвилин, що дуже зручно і приємно для клієнта.

Прозора інформація

Із профілю автомайстерні на Motointegrator.com водії, які шукають механіка, дізнаються багато важливої ​​інформації: які види послуг надає СТО, на яких марках автомобілів спеціалізується, які ціни на роботи і головне – які враження від візиту залишилися в інших користувачів.

Інтернет-користувачі все частіше охоче діляться думкою про товари чи послуги, в тому числі про автосервіс.

Пошук автосервісу за кордоном

А що, як потреба ремонту автомобіля виникла в закордонній поїздці? Тут теж є великі переваги в користувачів Motointegrator.com. Український автовласник, зіштовхнувшись з неполадками авто за кордоном і будучи зареєстрованим на цій платформі, може, не змінюючи пошуковий ресурс, вирішити питання ремонту машини.

Литва, Естонія, Латвія, Польща, Чехія, Словаччина, Німеччина, Угорщина, Хорватія, Румунія, Боснія і Герцеговина, Болгарія – країни, де працює Motointegrator.

Отже, що дає Motointegrator автовласнику?

  • Доступ до найбільшої бази автосервісів в Україні.
  • Пошук сервісних послуг за допомогою зручних фільтрів (локація, вид послуг, ціна тощо).
  • Прозорість, реальні відгуки про роботу автосервісів.
  • Легкий запис на СТО – всього за кілька кліків.

ПЕРСПЕКТИВИ

Щоб дійти до мети, треба насамперед іти. Motointegrator.com постійно розвивається, і не лише в Україні чи Польщі, а й на багатьох європейських ринках.

Прогнозується, що в майбутньому все більше людей, які шукають автомеханіка, будуть використовувати такі платформи. Саме тому Motointegrator.com постійно вдосконалюється, аби бути максимально зручним та інтуїтивно зрозумілим – як для майстерень, так і для користувачів автомобілів.

Щоб приєднатися до платформи Motointegrator.com, зв’яжіться, будь ласка, з нашим торговельним представником у вашому місті.