ДАТА ПУБЛІКАЦІЇ: 2020-10-05

ПАЛИВНІ НАСОСИ: ІННОВАЦІЇ ВІД DELPHI TECHNOLOGIES

Раді повідомити, що компанія INTER CARS UKRAINE розширила свій асортимент занурюваними паливними насосами виробництва Delphi Technologies.

Чому саме Delphi — запитаєте ви

Delphi Technologies — це першокласний постачальник найвищого рівня якості для 25 провідних світових виробників автомобілів. Ці паливні насоси щорічно встановлюються як оригінальні комплектуючі більш ніж на 7 мільйонів автомобілів по всьому світу. І це тільки в оригіналі. Спектр застосування цієї продукції на Aftermarket ще більший і з кожним роком зростає. Щоб забезпечити ще ширше покриття серед виробників автомобілів, Delphi Technologies поступово додали близько 200 паливних насосів і модулів до вже наявного портфелю протягом тільки 2020 року. Сумарно це збільшить загальну лінійку деталей до понад 1000 нових найменувань, покриваючи 12 000 автомобільних додатків. Завдяки постійному розширенню асортименту Delphi Technologies планує досягти 90 % покриття автопарку в Європі до кінця цього року.

Інновації від Delphi Technologies

Асортимент компанії охоплює понад 30 власних інновацій на конвеєрну збірку і близько 150 патентів на винахід паливних модулів і насосів. До найостанніших новаторських рішень належать компоненти насосів з анодованого алюмінію, який довговічніший від інших традиційно використовуваних матеріалів, литий якір для захисту обмоток насоса від корозії і новий вуглецевий колектор, який служить удвічі довше, ніж вироблений із міді. Усі насоси Delphi Technologies впізнавані завдяки верхній синій кришці насоса або модуля в зборі та матеріалу фільтра.

«Наша пристрасть до інновацій спонукає нас робити відмінний продукт ще кращим», — кажуть фахівці Delphi, що і є запорукою їхнього успіху.

Паливні модулі в зборі та паливні насоси

Коли справа доходить до створення паливних модулів, компанія Delphi Technologies використовує свій величезний досвід у галузі виробництва оригінальних автозапчастин і своє технологічне лідерство на цьому ринку для забезпечення найвищого рівня якості продукції та задоволеності клієнтів. Delphi Technologies розробляє кожен паливний модуль відповідно до тих суворих стандартів, які застосовує і до деталей, що поставляються на конвеєрну збірку для Chrysler, Ford, GM та інших виробників оригінальних автозапчастин. Компанія Delphi Technologies поставляє паливні насоси, паливні модулі у зборі для більш ніж 98 % автомобілів у Північній Америці та Європі.

Наведені нижче результати незалежних випробувань підтверджують якість цих насосів:

Якість та надійність продукції Delphi Technologies підтверджено незалежним випробувальним центром у липні 2016 року. Паливні насоси для ідентичних додатків від Delphi і трьох інших конкурентів були перевірені під час тривалих випробувань на довговічність, що імітують сучасне корозійне середовище, зокрема і паливо з етанолом. Випробування проводилося при кімнатній температурі, враховувалися технічні характеристики потоку палива, тиску і споживаного насосом струму.

Компанія Delphi була єдиним брендом, у якого всі насоси витримали цей тест на довговічність. Знос щіток і комутаторів насосів Delphi був рівномірним і мінімальним, тоді як пристрої конкурентів зносилися повністю.

Особливі характеристики технологій компанії Delphi:

  • Збільшений розмір клем і поліпшені роз’єми усувають надмірний електричний опір, поліпшують відведення тепла і збільшують пропускну здатність струму.
  • Обмежувальний випускний клапан забезпечує відведення повітря з паливного бака і перекриває заправну форсунку паливного бака.
  • Вбудований регулятор тиску палива підтримує тиск у паливній рампі.
  • Високоміцний датчик рівня палива із золотого компаунду значно збільшує термін експлуатації.
  • Запатентований турбінний насос IV покоління забезпечує краще перекачування при меншому споживанні енергії та витримує сучасні жорсткі паливні суміші на основі спирту.

ПЕРЕД ВСТАНОВЛЕННЯМ ОБОВ’ЯЗКОВО ВИМИТИ ПАЛИВНИЙ БАК!

Перед заміною паливного насоса або модуля насоса у зборі дуже важливо очистити паливний бак. В іншому випадку ви ризикуєте повернутися на СТО, оскільки забруднювальні речовини в паливному баку зумовлять відмову нового насоса.

Як очистити паливний бак
Хочете, щоб ваш новий паливний насос довго прослужив? Спочатку очистіть бензобак.

Перед установкою нового паливного насоса дуже важливо правильно очистити бензобак. Мікрочастинки сміття у вашому бензобаку пошкодять ваш новий паливний насос. Час, необхідний для очищення від сміття, — близько години, і це ніщо порівняно з часом, який потрібен на повторне виконання всієї роботи зі встановлення насоса. Тож заощаджуйте час, нерви і гроші — ретельно очистіть бак перед заміною паливного насоса.

Важливо, щоб новий насос занурювався тільки в чистий бак для збереження його експлуатаційних якостей і терміну служби. Від цього безпосередньо залежать рекламаційно-гарантійні зобов’язання постачальника. Згідно з незалежним дослідженням, більшість претензій на рекламацію цих паливних насосів виникає через те, що установники не очищують бензобак належним чином, відповідно мікрочастинки сміття призводять до екстремально інтенсивного зносу внутрішньої частини насоса, до його подальшого виходу з ладу або роботи на зниженому, який не відповідає технічній характеристиці, тиску.

ОТЖЕ, 10 КРОКІВ ЯК РЕТЕЛЬНО ОЧИСТИТИ ПАЛИВНИЙ БАК:

  1. Злийте паливо в герметичний резервуар.
  2. Очистіть верх паливного бака від іржі та нальоту.
  3. Зніміть паливний бак.
  4. Продуйте паливний бак під тиском, очистіть від залишків палива і мікрочастинок.
  5. Спеціальним очисним розчином вимийте бак зсередини.
  6. Продуйте паливний бак під тиском, очистіть від залишків розчину.
  7. Висушіть бак під тиском повітря пістолетом компресора.
  8. Протріть бак безворсовим рушником.
  9. Візуально проінспектуйте бак.
  10. Переконайтеся, що бак повністю сухий (необхідний час висихання – не менше 30 хв) і монтуйте бак на автомобіль.

Модулі паливного насоса у зборі

Паливні модулі Delphi Technologies спроєктовані таким чином, щоб забезпечити негайне і безперервне подання палива до паливної рампи і форсунок двигуна при заданому тиску в системі, що забезпечує ефективнішу роботу. Крім того, за необхідності паливні модулі містять вбудовані компоненти вимірювання рівня палива, які забезпечують точне передання даних щодо рівня палива в баку на покажчик рівня палива, встановлений у салоні автомобіля. Також паливні модулі зазвичай містять датчик тиску парів палива, який виявляє будь-які витоки в паливному баку або пов’язаних з ним компонентах.

Причини виходу з ладу паливних модулів

Як правило, паливні модулі працюють 7—10 років до відмови, залежно від різних обставин. Передчасні виходи з ладу можуть бути викликані екстремально спекотним або холодним навколишнім середовищем, забрудненим паливом або надмірною експлуатацією транспортного засобу з практично порожнім баком. Робота з майже порожнім баком призводить до того, що паливний насос тривалий час не повністю занурений, це спричиняє його перегрів і, відповідно, передчасну відмову і вихід з ладу.

Створені, щоб витримувати сучасні види палива

Тепер, коли в роздрібній торгівлі бензином продається паливо з добавками і присадками, які також містять етанол, паливні насоси Delphi успішно витримують випробування на довговічність навіть за наявності до 22 % етанолу в паливі. Крім того, компанія Delphi активно модернізувала багато старих моделей паливних насосів/модулів з використанням новітніх технологій, щоб встановлені у вас паливні насоси Delphi працювали належним чином у сучасних умовах з виконанням усіх необхідних технічних стандартів експлуатації.