ДАТА ПУБЛІКАЦІЇ: 2020-05-05

ОНОВЛЕННЯ LOCTITE: УПАКОВКА СТАЛА БІЛЬШ ЗАХИЩЕНОЮ

shp19007_0192.JPG
shp19007_1020.JPG
243_New Bottle.png
Hand Pump_hero.jpg
shp19007_0077.JPG

КОМПАНІЯ «ХЕНКЕЛЬ» ПРОВЕЛА МОДЕРНІЗАЦІЮ УПАКОВКИ ЛІНІЙКИ АНАЕРОБНИХ ПРОДУКТІВ ТОРГОВОЇ МАРКИ LOCTITE З МЕТОЮ НАДАТИ ЇЙ УНІКАЛЬНОСТІ ТА ЗАХИСТИТИ ВІД КОПІЮВАННЯ, А ТАКОЖ ДОДАТИ ФУНКЦІОНАЛЬНОСТІ ОНОВЛЕНІЙ ІДЕНТИЧНОСТІ ВІДОМОГО БРЕНДА

Більшість проблем фіксації різьбових з’єднань можливо усунути, якщо забезпечити надійне цілковите заповнення зазорів між різьбами елементів.

Вже протягом майже 70 років для цього застосовують фіксатори різьбових з’єднань, з-поміж них основнимиє продукти LOCTITE.

Переваги від застосування фіксаторів різьбових з’єднань LOCTITE не обмежуються простою фіксацією болта у відповідному місці. Вони також запобігають корозії та стиранню, забезпечують чудову хімічну та температурну стійкість, а також дійсно полегшують демонтаж з’єднання під час технічного обслуговування. При цьому одна пляшка ємністю 50 мл може замінити понад 800 стандартних шайб для болтів найбільш поширених розмірів.

Дизайн пляшки продовжує традицію пакування LOCTITE (легендарний червоний колір підкреслює усталений імідж піонерів у галузі анаеробної хімії) та зберігає звичну айдентику стилю торгової марки, відомої в усьому світі.

Червона пляшка LOCTITE як така є вельми популярною, її копіювали та підробляли майже стільки разів, скільки й середньостатистичні сумки та спортивний одяг. Це є однією з причин її модифікації, і тепер споживачам легше розпізнати оригінал та відрізнити його від тих продуктів, які претендують на його роль.

На упаковці, дизайн якої має патент для довгострокового юридичного захисту, внизу та вгорі з’явилися елементи мікрогравіювання – вони допомагатимуть споживачам відрізнити продукцію LOCTITE від підробок та захистити від копіювання.

Незмінними для нових упаковок залишилися кришка та насадка – для збереження сумісності з наявним обладнанням. У планах компанії – вже до кінця цього року до всіх варіантів нового покоління продукції LOCTITE від 50 до 250 мл як додаткову опцію розробити зручний універсальний ручний дозатор. Він забезпечуватиме більш точне дозування фіксаторів різьбових з’єднань і високу точність повторюваності, не допускатиме забруднення клею та з’єднуваних поверхонь, не потребуватиме налаштування або складання, тому вирізнятиметься довговічністю і буде призначений для багаторазового промислового використання.

Зміни дизайну стосуються всіх клеїв та ущільнень для різьбових з’єднань, прокладок, а також фіксувальних герметиків і конструкційних акрилових клеїв активаторної полімеризації, які зараз продаються у пляшках ємністю 50–250 мл. Пляшки інших розмірів залишилися без змін. З перших днів 2020 року заводи компанії «Хенкель» почали виготовляти оновлені упаковки для клеїв і фіксаторів LOCTITE. Протягом певного періоду в продажу будуть представлені як стара, так і оновлена упаковки. Однак їхній вміст і ціни залишаються незмінними: споживачі та замовники мають можливість придбати потрібну їм продукцію за звичними IDH та назвою.

Таким чином «Хенкель» здійснює глобальну стандартизацію упаковки й етикетки для продукції LOCTITE: віднині один і той самий продукт у різних країнах чи регіонах матиме лише різні серійні номери – IDH. 2020 рік «Хенкель» має намір прожити під гаслом The Year of Threadlocking: ми робимо використання продукції LOCTITE ще зручнішим і надійнішим, допомагаючи нашим клієнтам та замовникам забезпечити безперервність виробничих і технологічних процесів, щоб маленькі деталі не перетворювалися на величезні проблеми. Адже забезпечення надійного кріплення дрібних деталей і ґвинтів під час регламентного технічного обслуговування – це захист від поломок та простоїв, а також безпека співробітників. Усе це допомагає нашим споживачам досягати максимальної надійності та бізнес-ефективності!

ТОВ «Хенкель Україна», бізнес-підрозділ «Клейові технології»
01032, м. Київ, вул. Саксаганського, 120
Телефон гарячої лінії: 0 800 21 00 22
www.repair-autovehicle.com.ua
www.henkel-adhesives.com.ua
www.henkel.ua