ДАТА ПУБЛІКАЦІЇ: 2020-06-18

УНІВЕРСАЛЬНІ КЛЕЇ LOCTITE: МІЦНІСТЬ І ШВИДКІСТЬ ДЛЯ НЕПЕРЕВЕРШЕНОГО СКЛЕЮВАННЯ

Henkel представляє універсальні клеїLOCTITEдля структурного склеювання — інноваційні матеріали, створені на основі запатентованої гібридної технології, що поєднує найважливіші риси структурних, миттєвих і епоксидних клеїв: міцність зчеплення, швидкість і довговічність. Це потужне поєднання забезпечує підвищену про­дуктивність на різних поверхнях, а також універ­сальність у вирішенні широкого спектра питань ремонту та технічного обслуговування.

Продуктивні й гнучкі в застосуванні, універ­сальні клеї LOCTITE для структурного склею­вання значно розширюють можливості тра­диційних клеїв і відкривають універсальні рішення для складних завдань. Інноваційні клеї створюють можливості для проектуваль­ників та інженерів технологічного обладнання, які шукають способи поліпшення монтажних робіт, технологічних операцій чи застосування клейових матеріалів у складних умовах.

Клей LOCTITE HY 4090 забезпечує швидку фіксацію, можливість застосування на різ­них поверхнях, відмінну міцність і підвище­ну безпечність. Добре збалансовані власти­вості цього клею роблять його ідеальним для широкого спектра застосувань, серед яких прикріплення табличок, герметизація і приклеювання світлодіодних освітлюваль­них приладів і акустичних систем.

LOCTITE HY 4090 ударо- і вібростійкий, за­безпечує високу стійкість до вологості, екс­тремальних температур і хімічних речовин. Цей продукт доступний у простих у вико­ристанні 50-мілілітрових шприцах і 400-мі­лілітрових картриджах.

LOCTITE HY 4080 — це новий в’язкий клей ви­сокої міцності з високою ударо- і вібростійкіс­тю та підвищеною безпечністю. Розроблений для різних промислових застосувань, LOCTITE HY 4080 забезпечує довготривале й міцне склеювання різних поверхонь — від металу до пластику. Він має слабкий запах, незаймистий, безпечніший для здоров’я порівняно з тради­ційними двокомпонентними метилметакрилат­ними й акриловими структурними клеями. Він доступний у зручних 50-мілілітрових шприцах і 400-мілілітрових картриджах.

LOCTITE HY 4080 та LOCTITE HY 4090 також доступні в сірому кольорі для індикації змішу­вання.

LOCTITE HY 4060 GY — це 5-хвилинний універсальний клей загального призначен­ня, який можна механічно обробляти. Він працює на різних поверхнях, у тому числі на пластмасах, і забезпечує високу продук­тивність, довготривалість, швидку фіксацію, відмінну полімеризацію за низьких темпе­ратур і підвищену безпеку. Цей продукт до­ступний у картриджах на 25 мл і готовий до використання.

Клей LOCTITE HY 4070 — це найшвидше рішення для ремонту з високою продуктивністю, відмінним заповненням зазорів і гарною стійкістю до високих і низьких тем­ператур, вологості та хімічних речовин. Може застосовуватися на різних поверхнях, включ­но з металами, більшістю пластмас і гумою. LOCTITE HY 4070 обов’язково повинен бути у вашому ящику для інструментів. Цей про­дукт постачається в готових до використання упаковках об’ємом 10 мл.

Відео про продукт: