ДАТА ПУБЛІКАЦІЇ: 2018-09-19

INTER CARS UKRAINE FOOTBALL CUP 2018

Золота осінь, м’яке сонце, освіжаючий вітерець, безхмарне небо…погода подарувала нам ідеальний вересневий день для проведення ювілейного футбольного чемпіонату Inter Cars Ukraine Football Cup 2018.

Футбольний турнір вже став гарною щорічною корпоративною традицією. 16 вересня 2018 року пройшов  5 - ий ювілейний чемпіонат з футболу серед співробітників Inter Cars Ukraine.

Цього року на поле вийшли 10  команд з різних філій Inter Cars Ukraine, центрального офісу, центрального складу та збірна команда BOSCH Україна. Ми раді вітати наших партнерів BOSCH з дебютом на ICU Football Cup 2018.

Ігри групового етапу проходили паралельно на 2х полях, адже у чемпіонаті взяло участь більше 100 гравців. За перебігом гри прискіпливо спостерігали два професійні арбітри та лікар. Всі найяскравіші моменти фіксували  відеооператори та фотограф. Коментував перебіг гри та підігравав спортивні пристрасті ведучий, який також розважав і найменших вболівальників, які прийшли підтримати своїх татусів. В перервах між матчами гравців, вболівальників та абсолютно всіх бажаючих пригощали смачними паніні та лимонадом.

Чемпіонат відкрили одразу 4 команди, які грали на двох різних полях: збірна Києва та Черкас «IN DRIVE -  STAR»  проти команди центрального складу «ЦС» та команда центрального офісу «ICU HQ» проти збірної Тернополя, Хмельницького, Вінниці та Ужгороду «IC ЗАХІД».

Всі команди боролися відчайдушно, футбольні поєдинки були видовищними та непередбачуваними. Дякуємо командам: «Dnipro» м. Дніпро, «AUTOMOTIVE» м. Київ, «IC ЗАХІД» збірна Тернополя  та Вінниці, команді наших партнерів «BОSCH», команді центрального складу «ЦС», а також збірній Києва та Черкас «IN DRIVE -  STAR» за участь та класну гру на гідному рівні.

Із групового етапу до півфіналу вийшли 4 команди: «ІНТЕР-ПАРТС» м. Кременчук зіграли із «RIVNE» м. Рівне за основний час у нічию 2:2, але після серії пенальті перемогу здобула команда «ІНТЕР-ПАРТС». Команда «ICU HQ» зіграла із «АВТОПОЗИТИВ» м. Київ, де перемогу отримала команда «АВТОПОЗИТИВ».

У  драматичному протистоянні команд «RIVNE» та «ICU HQ» за 3 місце , перемогу виборола команда «ICU HQ», забивши переможний гол у серії пенальті. Ми вітаємо збірну центрального офісу із почесним 3 місцем та дякуємо команді «RIVNE» за видовищну гру.

Отже фінальна битва за титул найкращої футбольної команди Inter Cars Ukraine 2018 розгорнулась серед команд «ІНТЕР-ПАРТС» та «АВТОПОЗИТИВ». Команда «АВТОПОЗИТИВ» впевнено вела рахунок 1:3, гравці «ІНТЕР-ПАРТС» спробували відігратись та показали результат зусиль рахунком 2:3, але цього не вистачило для перемоги. Почесне звання золотого призера Inter Cars Football Cup 2018 гідно отримала команда «АВТОПОЗИТИВ», із безкомпромісним рахунком 2:3. Ми вітаємо чемпіонів та володарів срібла чемпіонату! Хлопці, ви круті!

Найкращим бомбардиром турніру став Ніколаєв Валерій із команди «RIVNE», почесне звання найкращого воротаря дісталось Корабльову Олександру із «ICU HQ», а найкращим гравцем став Шатиркін Максим із команди переможниці турніру «АВТОПОЗИТИВ».

Колектив Inter Cars Ukraine дякує всім учасникам, вболівальникам, організаторам за те, що зробили цей ювілейним турнір особливим. Дякуємо командам за неперевершений день футболу, за волю до перемоги, за яскраві миті.

До зустрічі на Inter Cars Football Cup 2019!