ДАТА ПУБЛІКАЦІЇ: 2018-06-22

РИБОЛОВНИЙ ТУРНІР INTER CARS UKRAINE 2018

1.jpg

«Риболовля дає можливість побути на природі, спробувати стати з нею єдиним цілим, по-особливому відчути ранок або вечір, побачити схід та захід сонця. І зрозуміти, як летить час в нашому метушливому та швидкоплинному житті...» (с)

8 – 10 червня 2018 року, на озері «Підкова», Житомирської області, Чудновського район, с. Довбиші, відбувся корпоративний риболовний турнір Inter Cars Ukraine 2018.

Більше 60 учасників турніру з 14 команд, які представили усю Україну, провели неймовірні спортивні вихідні разом з Inter Cars Ukraine. Цього року це вже другий риболовний турнір, який було проведено за всіма канонами спортивної, напівпрофесійної рибної ловлі на спортивному водоймищі.

6 членів суддівської бригади, під керівництвом головного судді національної категорії риболовного спорта України – Наталії Плугіної, вели суддівство турніру, слідкували за виконанням усіх правил та обережним ставленням до риби.

Кожні 3 години, вдень та вночі, проводилось виважування вилову та риба відпускалась до водойми. До заліку зараховувались тільки карпи та амури вагою більше 1 кг. Усього за 47 годин лову, усіма командами, було виловлено 88 рибин (більше 1 кг.), загальною вагою 243 кг.!!!.

Командна рибалка об’єднує у собі ціле море емоцій: азарт та релакс, жага бути першим та бажання розслабитися на природі, спорт та відпочинок.

Цього року на турнір приїхало ще більше рибаків з усієї України. Проте учасників турніру неможливо назвати просто любителями, з такою відповідальність всі поставились до участі у турнірі та ретельно підготувались до нього. Не дарма говорять, що риболовля – найбільш трудомісткий спосіб розслабитись.

З радістю хочемо привітати найбільш крутих рибалок, переможців нашого турніру.

1-ше місце посіла команда із Житомиру «ПЕСКАРІ» з уловом у 24 риби, загальною вагою 64 кг. 720 гр. Не можемо не відмітити, що до складу команди-переможниці входила єдина жінка на турнірі. Світлана ловила рибу на рівні з усіма чоловіками, тим самим спростовуючи будь-які стереотипи, що риболовля – суто чоловіча справа. Жінки приносять тільки удачу. J

2-ге місце посіла команда головного офісу «INTER CARPS», зловивши 11 риб, сумарною вагою 39 кг. 540 грн. Ця ж команда й здобула найпочесніший приз турніру, нагороду за найбільшу рибу! Команда «INTER CARPS» зловила карпа вагою 10 кг., 800 гр.!!! Ми вітаємо фартових колег!

3-тє місце зайняла команда «САЗАНИ», ще одна збірна головного офісу Inter Cars Ukraine. Хлопці спіймали 7 риб, вагою 21 кг. 480 гр. Це дуже крутий результат.

На 4те місце наловили учасники команді із Вінниці «ВІННИЦЬКІ КАРПИ», спіймавши 6 риб, загальною вагою 25 кг., 55 гр.

Ми раді, що підтримати наших колег та взяти участь у турнірі приїхали наші партнери, представники компанії WIX FILTRON (ТОВ МАНН+ХУММЕЛ ФТ УКРАЇНА). Вони не тільки виступили одними із спонсорів турніру, але й розділили з нами задоволення від рибної ловлі та посіли почесне 5те місце серед 14 команд! 

Також хочеться відмітити, що першу рибу було спіймано у першу годину турніру, збірною командою філій з Києва «СИРЕЦЬ». Своїм уловом вони дали старт неймовірним вихідним!

Компанія Inter Cars Ukraine щиро дякує спонсорамтурніру: компанії WIX FILTRON (ТОВ МАНН+ХУММЕЛ ФТ УКРАЇНА) та OSRAM, що привітали усіх учасників турніру приємними подарунками.

Ми вітаємо усіх переможців та учасників турніру! У рибалці точно головне не перемога, а участь, адже краще поганий день на рибалці, ніж хороший на роботі. Без улову ніхто не лишився! Побачимося на березі озера у наступному році!!!