ДАТА ПУБЛІКАЦІЇ: 2019-02-21

МІЖНАРОДНА ВИСТАВКА AUTO TECH SERVICE В КИЄВІ

Запрошуємо вас відвідати 26-ту Міжнародну спеціалізовану виставку для ринку автосервісу та післяпродажного обслуговування автомобілів, що буде проходити з 29 травня по 1 червня 2019 року в Міжнародному виставковому центрі за адресою м . Київ, Броварський проспект 15, павільйон 1с.

Автотехсервіс 2019 - єдина в Україні міжнародна виставка для професіоналів автосервісу і післяпродажного обслуговування автомобілів.

Цього року на виставці буде представлено великий стенд інструментів та обладнання з пропозиції Inter Cars Ukraine.

Приємний бонус для усіх партнерів Inter Cars Ukraine, ви отримаєте можливість відвідати виставку абсолютно безкоштовно за промокодом: Intercars.

Заходьте на сайт: http://ats-expo.com.ua/ru-RU/visitors/e-ticket.aspx#personal, заповнюйте анкету на сторінці реєстрації та обов’язково відмічайте поле «У мене є промокод для безкоштовного відвідування». На свій мейл ви отримаєте електронний квиток.

Відвідайте AUTO TECH SERVICE 2019, це найкраща можливість дізнатися  про новинки ринку та тенденції розвитку, познайомитись із українськими та закордонними  компаніями у реальному часі на території виставки та придбати інструменти та обладнання за вигідною ціною, прямо зі стенду. Ви зможете взяти участь у різних вікторинах, розіграшах, семінарах та тематичних тренінгах, а також отримати не тільки море корисної інформації, а й цінні подарунки.

Детальніше про виставку за посиланням: http://ats-expo.com.ua/uk-UA.

До зустрічі на стенді Inter Cars Ukraine, наші спеціалісти з радістю проконсультують вас та допоможуть зробити правильний вибір!